Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Zsírégetők

A zsírégetők olyan táplálékkiegészítők amelyek aktívan támogatják a zsírok lebontását és égetését. Többféle zsírégetőt ismerünk, melyeket a szerint osztunk fel, hogy milyen alapon és milyen formában égetik el a zsírokat. A leghasználtabb zsírégetők közé tartozik az L-karnitin, komplex zsírégetők, termogén zsírégetők, folyékony zsírégetők, kofein, CLA és HCA, valamint a lecitin.

Az L-karnitin egy etermészetes anyag, mely a testben a lizin és a meionin aminosavakból szintetizálódik. Az egyik legahatékonyabb természetes zsírégetőnek tartják, mely mindemellett még támogatja a kitartást, energiát ad és regenerálja az izomzatot. 

A termogén zsírégetők a test gyorsabb felhevülésén alapulnak a fizikai aktivitás közben, aminek következménye az egergia felhasználása a zsírtartalékokból és ezt követően a zsír csökkenése. A termogén zsrégetők a leghatásosabb zsírégetőként vannak számon tartva.

A koffein egy erős serkentő, melyet a teljesítmény javítására és az energiaszint növelésére használnak. Az ilyen tulajdonságai miatt gyakran része a zsírégetőknek, melyek neki köszönhetően képesek megnövelni a kidaott energia mennyiségét és jobb teljesítményre buzdítani. Mindezeken kívül támogatja a zsírégetést, növeli a teljesítményt, erősíti a figyelmet és a koncentrációs képességet, kiváló hatással van a metabolizmusra is.

A CLA ( konjugált linolsav ) elnyomja a nagyobb zsírsavak és koleszterin termelését, mellyel ellenáll a cukrok zsírfelesleggé való átalakulásának. Hasonlóan, mint a CLA, a HCA is óvja az izomtömeget a formázási fázisban a csökkenéstől. A HCA tovább csökkenti az étvágyat, amely tovább segít a cél elérésében.

A lecitin a szójabab kivonata és egyedülálló táplálékkiegészítő, mely a testben csökkenti a koleszterint és hozzájárul a zsírok elégetéséhez. Ezekn kívül azonban kedvezően ha t a stressz csökkentésére és javítja a memóriát is. A lecitin fő összetevői a zsírsavak és a kolin, melyet gyakran a B-vitaminok csoportjához sorolnak és hozzájárul az agyműködés és a memória támogatásához.

Rendezés:
Az oldal tetejére