Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Izületvédők

Miért fontos a porcerősítő készítmények használata?

A testmozgás és a folyamatos edzés igen megterhelő lehet ízületeink számára a helyesen végzett gyakorlatok ellenére is. Az ízületvédők megelőzésre, de akár meglévő panaszaink enyhítésére vagy súlyosbodása ellen is kiválóan alkalmazhatóak. A porcerősítő készítmények segítik megelőzni az esetleges sportolás közbeni sérüléseket, jobb teljesítőképességet eredményeznek, védik ínszalagjainkat és ízületeinket. Rendszeres használatukkal a sérülések gyorsabb gyógyulása érhető el.

Mit tartalmaznak az ízületvédő készítmények,

A porcerősítők többféle összetevő segítségével végik ízületeinket, mint a glükozamin, a kondroitin és az MSM.

A glükoozamin természetes eredetű anyag, amelyet a tengeri éllények kitin pámncéljából vonnak ki. Nagy szerepe van a porcképzésben és az ízületek működésében. A glükozamin a szükséges mennyiségben a tengeri ételekben leginkább a kagylóban fordul elő.

Az MSM a természetben előforduló kén vegyület, melynek gyulladáscsökkentő hatása régóta közismert. Habár az MSM sok élelmiszerben megtalálható, mint a tejben, a gyümölcsökben és a zöldségekben vagy a húsokban, a feldolgozás hatására a bennük lévő szerves kén jelentős része felszívódik. Ennek következtében a legtöbb ember MSM hiányban szenved, ezért is olyan fontos, hogy ennek pótlására odafigyeljünk a mindennapjainkban. 

Az MSM csökkenti az ízületi gyulladásokat, fájdalomcsökkentő hatású, izom- és ízületi sérülésekre is kiválóan alkalmazható.

A hatékony ízületvédelem érdekében használjunk olyan porcerősítő készítményeket, melyek ezeket az összetevőket tartalmazzák.

Rendezés:
Az oldal tetejére