Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Edzés előtti formulák

Nem várhatod el magadtól, hogy minden edzésre 100%-osan érkezz. Sokszor mindenki fáradtan, demotiválva, letörve megy edzeni. Ha magadra ismertél, az edzés előtti teljesítményfokozókat Neked találták ki. Tudományosan bizonyított a hatásuk. A "Society of Sports Nutrition" lapban megjelent tanulmány szerint az edzés előtti formulák komoly teljesítmény növekedést eredményeztek HIIT edzések, során, gyorsabban , hatékonyabban edzettek tőle és a tiszta izomtömeg növekedést is segítette, valamint hatékonyabb zsírégetést figyeltek meg.

A tudomány tehát elismeri ezeknek az edzés előtti szereknek a hatékonyságát, de ha szedni akarod őket, tudnod kell hogyan használd okosan és biztonságosan. 

Szóval mik is azok az edzés előtti táplálékkiegészítők?

Ha nem táplálod magadat megfelelően edzés előtt akkor kevesebb energiád lesz, gyengébb leszel és hamarabb elfáradsz. Ezek tények. Az edzés előttiek ezt hivatottak elkerülni és segítenek abban, hogy energikusabban, hatékonyabban és tovább tudj edzeni. Többféle formában léteznek - ételek, turmixok, tabletták - de mindegyikük arra szolgál, hogy növelje az energiaszinted és az összpontosítást.

Sokan az edzés előtti teljesítményfokozókat italba keverve fogyasztják kb. 30 perccel edzés előtt. Ennek oka pedig, hogy ezek extra szénhidráttal látják el a szervezetet és a bennük lévő glükóz megemeli a vércukor szintet, ezzel extra energiát biztosítva edzés közben. Röviden, sokkal hatékonyabbak és energizálóbbak, mint egy banán, egy espresso vagy egy bögre kávé.

Rendezés:
Az oldal tetejére