Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Nutrend

A Nutrend az egyik legnagyobb múltra visszatekintő és mind a mai napig piacvezető európai gyártó, köszönhetően a folyamatosan ellenőrzött minőségnek, illetve az elmúlt évtizedek kitartó fejlesztéseinek.

Hatalmas előrelépést eredményezett a nehéz - és könnyűatlétikai versenysportok tapasztalatainak felhasználása, hiszen a Nutrend 20 éve világszintű versenyzők, illetve csapataik ( orvosok, dietetikusok ) bevonásával, valamint az eredményeik folyamatos analíziseivel sikerült kialakítani egy prémium kategóriás termékkört. Így az élversenyzőktől az aktív életmódot élőkig mindenkinek nagy segítséget nyújthat! A Nutrend szooros együttműködésben dolgozik több olimpiai és paralimpiai bizottsággal is, így a termékek garantáltan mentesek a káros anyagoktól és bármiféle dopping szertől. 

A Nutrend márka mögött Európa egyik legnagyobb táplálékkiegészítőket gyártó üzeme és annak folyamatos kutatás-fejlesztési törekvése biztosítja, hogy a komoly háttér és a doppingmentes, prémium kategóriás termékek kerülhessenek elérhető áron mindenkihez, aki az egészségének megőrzése érdekében sportolni vágyik, vagy akár élsportolói szinten edzi a testét - már Európa 30 országában! 

A Nutrend filozófiája, hogy a hétköznapi emberekhez is el kell juttatni azt a profizmust és minőséget, amely eddig csak az élversenyzők privilégiuma volt!

A Nutrend termékek ISO 9001:2008 tanúsítvánnyal rendelkeznek , melyek a folyamatosan ellenőrzött minőségre és a prémium kategóriára jelentenek garanciát. A cég környezetbarát BIO ( Müsli szeletek gyártására ) és KLASA tanúsítvánnyal ( DENUTS szeletek készítésére ) is rendelkezik.

Rendezés:
Az oldal tetejére